Floris wint Heel Holland Bakt Kids!

De winnaar van Heel Holland Bakt Kids seizoen 4 is bekend! Floris heeft de jury omvergeblazen met zijn magische hoge hoed taart, waardoor hij de trofee mee naar huis toverde.

Wat was het spannend in de tent. Hannah, Mira en Floris maakten voor de technische opdracht een chocoladetoetje met frambozenvulling en chocoladebloemetjes. Voor het spektakelstuk bakten de deelnemers een super magische toverhoed taart. Het moest een hoge taart worden, zodat alle supporters een stukje konden proeven. Na de spannende finale besloot de jury dat Floris de grote winnaar is van Heel Holland Bakt Kids seizoen 4. 

Gefeliciteerd met de winst Floris! Had je het verwacht?

Nee, ik had het helemaal niet verwacht! Hannah en Mira zijn zulke goede bakkers.

Wat was je reactie toen je hoorde dat je had gewonnen?

Volgens mij zei ik gelijk: “wat?!” Ik was echt verrast toen ik hoorde dat ik had gewonnen. 

Waarom heb je meegedaan aan Heel Holland Bakt Kids?

Eigenlijk wilde ik me vorig jaar al opgeven, maar dat kon toen niet meer. Toen de aanmeldingen dit jaar weer opengingen, heb ik het gelijk gedaan. 

Hoe vond je het om mee te doen aan Heel Holland Bakt Kids?

Ik vond het heel leuk. Het was echt een droom die uitkwam, omdat ik al best lang mee wilde doen. Nu mocht ik meedoen en heb ik zelfs gewonnen!

Wat vond je de leukste opdracht?

Het laatste spektakelstuk. Dat is ook de taart die het best gelukt is. Ik kon hier veel creativiteit in kwijt. Je kon veel kanten op met deze opdracht, vooral omhoog! Het was best moeilijk, maar vooral heel leuk, omdat ik groot fan ben van Harry Potter. Ik heb een magische snoephoed gemaakt, dat past bij Fred en George Wezel.

Wat vond je de moeilijkste opdracht?

De sporttaart. Ik vond het moeilijk welke sport ik moest kiezen. Het is uiteindelijk meer een cake geworden dan een taart. Dat zei Robèrt ook tijdens het jurymoment. 
Blij dat ik glij

Waar heb jij geleerd om zo goed te bakken?

Thuis, bij mijn moeder en vader in de keuken. Daarom vond ik het erg leuk om met mijn moeder mee te doen aan Heel Holland Bakt Kids.

En Tamara: wat vond jij het leukste van de deelname?

Het bakken in de tent met alle andere bakkers. Het was een erg leuk avontuur, omdat we elke keer met mensen waren die ook van bakken houden. Iedereen had zijn eigen bakstijl, dus daar hebben wij ook veel van geleerd. 

Ook meedoen aan Heel Holland Bakt Kids? Meld je hier aan, samen met je bakmaatje.