Loàn is de winnaar van Heel Holland Bakt Kids!

Na 5 technische opdrachten en 5 prachtige spektakelstukken is de winnaar van het tweede seizoen van Heel Holland Bakt Kids bekend! Na een bloedstollend spannende finale heeft de jury besloten dat Loàn en Demian de trofee mee naar huis mogen nemen. 

De winnaar van Heel Holland Bakt Kids!
Wat was het spannend in de tent. Niet alleen omdat er flink werd gegriezeld, vooral omdat het de finale was. Fleur, Noor en Loàn vouwden 10 mooie kasteeltjes voor alle fans die kwamen aanmoedigen. Daarna werd er verder gegriezeld en gebouwd met een spookkasteel van soesjes en meringue. Na een superspannende finale besloot de jury dat Loàn en Demian als winnaars de Heel Holland Bakt Kids bokaal in ontvangst mochten nemen. 

Hoe heeft Loàn haar bakavontuur beleefd? En wat gaat ze na dit Heel Holland Bakt Kids avontuur doen? We vroegen het haar!

Wat dacht je toen je had gewonnen?
Eigenlijk dacht ik op dat moment even niks, behalve “huhNadat de opnames waren geweest dacht ik: “Ik heb ECHT gewonnen!"

Hoe vond je het om mee te doen aan Heel Holland Bakt Kids?
Ik vond het echt super, super, super leuk om te doen. Ik zou het nog wel een keer willen doen, maar dat mag vast niet. 

Wat vond je het leukste aan je deelname in de tent?
Dat ik vrienden werd met de andere deelnemers en dat iedereen van de productie heel aardig was. En natuurlijk het bakken!

Wat heb je geleerd van dit bakavontuur?
Televisie maken is veel wachten, maar het is wel heel leuk! Verder heb ik geleerd dat lekkere taarten maken veel oefenen is en tijd kost. 

Heb je tips voor kinderen die het ook leuk vinden om thuis te bakken?
Niet opgeven als het een keer niet lukt maar blijven oefenen, want dan gaat het waarschijnlijk wel beter. 

Het Heel Holland Bakt Kids avontuur zit er op. Wat ga je hierna doen? Blijf je lekker bakken?
Ik denk dat ik veel blijf bakken. Zeker met de taartbestellingen en zo. Verder ga ik gewoon door met mijn leven!

Ook meedoen aan Heel Holland Bakt Kids?
Heb je genoten van het tweede seizoen van Heel Holland Bakt Kids en smaakt het naar meer? Ben je een echte bakkermakker of hebben de kandidaten je aangestoken met het bakvirus? Wil je Janny, Robèrt en André omver blazen met jouw baksels en wil je de enige echte Heel Holland Bakt-tent nu ook weleens van binnen bekijken? Geef je dan - samen met een volwassene - op voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids!

Ik wil meedoen aan HHB Kids!