Heel Holland Bakt Kids gaat bijna van start

Het eerste seizoen gaat van start op zaterdag 3 oktober om 19.25 uur op NPO Zapp. Met thema: dierendag!

Heel Holland Bakt Kids gaat beginnen

Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt is het dit jaar eindelijk zover! Jonge bakkers betreden de enige echte Heel Holland Bakt Tent tijdens het eerste seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Kinderen mogen dit jaar alles in de strijd gooien om beste thuisbakker te worden. En dat doen ze niet alleen, want de kandidaten vormen een team met hun vader, moeder of andere volwassene waarmee ze in één huis wonen. 

 

Dierendag

Elke aflevering gaan de kandidaten aan de slag met een leuk thema, waaronder Vakantie. Tijdens de allereerste aflevering betreden de jonge bakkers voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meteen duidelijk is wat het eerste thema is: Dierendag! De bakduo’s decoreren dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk; een dierentaart. Ondertussen is André druk bezig met konijn Jodokus...

 

Start seizoen

Onder toeziend oog van de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen de bakduo’s uit Heel Holland Bakt Kids hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en te winnen! Natuurlijk is presentator André van Duin ook weer van de partij. 

Heel Holland Bakt Kids gaat van start op zaterdag 3 oktober om 19.25 uur op NPO Zapp.