Eerder in #Forever

Wat gebeurde er ook alweer in het eerste seizoen?

Dex heeft vaak ruzie met zijn stiefvader Bart. Dex kan zijn woede niet beheersen en moet van zijn moeder naar een psycholoog. Daar ontmoet hij Meral en het klikt tussen die twee. Er wordt ingebroken in de buurt en Dex ontdekt dat Bart erachter zit. In het begin kan Dex het niet goed vinden met stiefbroer Jesse, maar geleidelijk worden ze vrienden. Jesse wordt door zijn moeder geslagen en vlucht. Dex en Meral bieden hem onderdak in een tuinhuisje.

Noa en haar moeder wonen samen en er woont een tijd een Syrisch meisje, Bibi, bij hen in huis. Noa’s moeder Cindy wordt verliefd op Noa’s lerares, Daphne die een relatie krijgen. Noa schaamt zich daarvoor. Noa heeft veel last van Stephan en maakt een video om hem te onthullen als pestkop. Maar dan wordt Stephan vermist… Noa’s haar vader is niet in beeld. Maar krijgt anonieme appjes van iemand die zegt dat hij haar vader is.

Er is bij Bloem thuis ingebroken en later ook bij haar oma. Haar oma is in de war aan het raken. Haar ouders hebben steeds ruzie en Bloem komt iets over hem te weten wat ze liever niet wil weten. Maar gelukkig is daar Riley, een knappe badguy. Niet iedereen is even blij met hem. Sal is ook al een tijd verliefd op Bloem en ze hebben gekust wat een awkward situatie oplevert.

Sal is verliefd op Bloem. Hij en Dex besluiten Bloem te bespioneren ontdekken dat ze met Riley gaat. Sals vader werkt bij de politie en Sal probeert via zijn vader meer te weten te komen over de verschillende inbraken in de buurt. Hij en Dex besluiten zelf in te breken op de computer van Sals vader om zo het politieonderzoek te kunnen lezen. Sal schrijft een liefdesrap voor Bloem. het is een goed nummer maar hij schept er een beetje teveel over op. Nu wordt hij gevraagd om op een festival te komen optreden...