Floor keert terug voor de allerlaatste keer!

De eigenwijze Floor is terug in het allerlaatste seizoen van De regels van Floor. Opnieuw staat ze voor lastige dilemma's. Want wat als iemand stiekem je dagboek probeert te lezen? Of als je geen zin hebt om over te blijven? Hoe zorg je dat je 'hard to get' blijft? Wat doe je als je in dezelfde klas zit als je broer? En wat als je niet tevreden bent met je schoolfoto? Floor staat weer voor een aantal lastige keuzes, maar weet altijd een originele oplossing te vinden.

De jeugdserie De regels van Floor draait om de eigenwijze Floor. Floor vindt dat kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels mogen bedenken en dat doet ze dan ook volop. Iedere week komen er twee van die regels aan bod. Ook dit allerlaatste seizoen zijn de hoofdrollen weggelegd voor Bobbie Mulder, Ole Kroes, Elisa Beuger en Ferdi Stofmeel.

Over de regels van Floor

Het vijfde seizoen van De regels van Floor wordt geregiseerd door Maurice Trouwborst. Lotte Tabbers, Luuk van Bemmelen, Martijn Hillenius, Maurice Trouwborst en Judith Goudsmit zijn verantwoordelijk voor het scenario. De serie is gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman. Zij is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie. De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO.

Successen

In 2020 ontving het eerste seizoen van De regels van Floor een International Emmy Kids Award in de categorie Beste Serie. In 2018 won de serie een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie en in 2019 de Cinekid Nationale Publieksprijs Bovenbouw. De regels van Floor wordt ook uitgezonden in België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Spanje, Frankrijk en Franssprekende landen in Afrika.

Afleveringstitels

Aflevering 1: Overblijf
Aflevering 2: Iceman
Aflevering 3: Blackout
Aflevering 4: Scampi
Aflevering 5: Acné
Aflevering 6: Scooter
Aflevering 7: Illusionist
Aflevering 8: Coma
Aflevering 9: Gips
Aflevering 10: Gluurder
Aflevering 11: Invalide
Aflevering 12: Romeo
Aflevering 13: Hard to get
Aflevering 14: Dagboek
Aflevering 15: Zwembad
Aflevering 16: Homevideo

De regels van Floor, seizoen 5 (zestien afleveringen), vanaf zondag 27 maart, 09.05 uur, wekelijks twee achter elkaar, VPRO, NPO Zapp

#deregelsvanfloor