Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Een nieuw seizoen De Regels van Floor

Vanaf het voorjaar van 2021: een nieuw seizoen van de Regels van Floor!     

De opnames van het vierde seizoen van de populaire VPRO jeugdserie De regels van Floor zijn gestart. Ook dit seizoen zijn de hoofdrollen weggelegd voor Bobbie Mulder, Ole Kroes, Elisa Beuger en Ferdi Stofmeel. Het nieuwe seizoen is in het voorjaar van 2021 te zien op NPO Zapp. 

Het vierde seizoen van De regels van Floor wordt geregisseerd door Albert Jan van Rees en Jamille van Wijngaarden. Lotte Tabbers, Luuk van Bemmelen, Tim Kamps, Renske de Greef, Martijn Hillenius en Anne Barnhoorn zijn verantwoordelijk voor het scenario. De serie is gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman. Zij is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie. De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO.

Over de serie

De jeugdserie De regels van Floor draait om de eigenwijze Floor. Floor vindt dat kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels mogen bedenken en dat doet ze dan ook volop. Ze staat iedere aflevering weer voor belangrijke dilemma’s. Want, wat doe je als de hele klas bij de paardenclub zit, maar jij paarden superstom vindt? En wat als je vader aanwezig is op de carrièredag van school en je je vet erg voor hem schaamt? Floor maakt het allemaal mee én geeft antwoord op deze belangrijke vragen.

Successen

In maart van dit jaar ontving het eerste seizoen van De regels van Floor een International Emmy Kids Award in de categorie Beste Serie. In 2018 won de serie een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie en in 2019 de Cinekid Nationale Publieksprijs Bovenbouw. De regels van Floor wordt ook uitgezonden in België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Franssprekende landen in Afrika.