Terug naar Zapp Awards

WIJ FELICITEREN ALLE WINNAARS MET HUN AWARD!

Alle winnaars zijn bekend! Wat was het een fantastische uitzending. Bedankt allemaal voor het stemmen!

Freeks Wilde Wereld heeft de prijs voor het beste Zapp programma in de wacht gesleept!

Bioloog Freek Vonk reist de hele wereld af om de meest exotische dieren te tonen aan het Nederlandse publiek. Dit levert prachtige en leerzame beelden op, maar dat het werken met wilde dieren niet altijd ongevaarlijk is bleek afgelopen jaar nog. Freek werd flink toegetakeld door een Caribische rifhaai. Zelfs dit houdt grote dierenvriend Freek niet tegen om door te gaan. Hierdoor kunnen wij blijven genieten van de meest bijzondere plekken op de wereld en de gaafste en vreemdste dieren waar Freek ons mee naar toe neemt.

StukTV heeft met het Jachtseizoen de online pauw gewonnen! Dit is de prijs voor het beste online jeugdconcept. In Het Jachtseizoen openen Giel, Thomas en Stefan de jacht op een bekende Nederlander gehuld in een opvallende oranje overal. De BN’er heeft niks bij zich op een GPS-tracker na die elke 10 minuten een locatie door stuurt naar Giel, Thomas en Stefan. De jongens van StukTV achtervolgen de BN’er in een snelle bus met vele moderne communicatiemiddelen en hebben zelfs een drone tot hun beschikking. De BN’er moet proberen vier uur lang uit handen te blijven van de jongens van StukTV. Met bijna 2 miljoen volgers op YouTube weten de jongens van vele kinderen in Nederland online te bereiken en deze prijs is dan ook zeker niet onverdiend!

De award voor beste YouTuber is naar StukTV gegaan! Door het in de wacht slepen van twee prijzen zijn de jongens van StukTV de grote winnaars van de avond. Elke week voeren de jongens van StukTV de meest rare opdrachten uit die de kijkers voor ze verzinnen! Met 1,7 miljoen abonnees en maar liefst 12 miljoen views per maand mogen we de heren de terechte winnaars van deze award noemen.

De award voor de beste Zapp presentator is naar Buddy Vedder gegaan! Op dit moment presenteert de 23 jarige Buddy elke zaterdag de Zapp Kids Top 20 en dit najaar zal hij het nieuwe programma Lang Leve de Muziek Show presenteren. Ook was hij het gezicht van de dagelijkse kennisquiz Smart&Dart en heeft hij het Pandajournaal voor NPO Zapp gepresenteerd. Naast presenteren heeft Buddy ook nog vele andere talenten. Hij danste de sterren van de hemel in Dance Dance Dance waar hij als winnaar eindigde en heeft als acteur in vele bekende films en series gespeeld. Wij willen Buddy van harte feliciteren met deze mooie prijs!

Afgelopen september bemachtigden de jongens van Fource de vierde plek op het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië maar bij de Zapp Awards gaan ze er gewoon met de eerste prijs vandoor! Zij zijn door het publiek verkozen tot beste artiest. Max, James, Niels en Ian deden alle vier apart auditie voor het Junior Songfestival en werden al snel samen gebracht.

De jongens bleken perfect bij elkaar te passen en wonnen een paar weken later het Junior Songfestival waardoor zij Nederland mochten vertegenwoordigen bij de grote Europese finale in Tibilisi. Het winnen van de Zapp Award voor beste artiest is het bewijs dat de boyband na het winnen van het Junior Songfestival nog steeds succesvol is.