Wat is 3FM Serious Request?

Zapp zet zich dit jaar in voor 3FM Serious Request! 3FM zamelt de week voor Kerst geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december sluiten 3FM-dj’s Sophie Hijlkema, Rob Janssen en Barend van Deelen zichzelf op in het glazen huis in Amersfoort. Ze mogen niet eten en maken 24 uur per dag radio! Ze zamelen geld in door nummers te draaien op de radio waar mensen voor betalen. Daarnaast zijn er acties door het hele land om geld op te halen zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk kan doen. Kom jij ook in actie? 

Het Vergeten Kind helpt kinderen die het niet fijn hebben thuis. De kinderen voelen zich onveilig. Het Vergeten Kind organiseert activiteiten voor deze kinderen om ze alle vervelende dingen te laten vergeten. Door leuke dingen te doen geven ze de kinderen meer zelfvertrouwen zodat ze sterker in hun schoenen staan en beter om kunnen gaan met de problemen thuis. Super belangrijk dus!

Zapp is dit jaar ook aanwezig op het plein in Amersfoort met onder andere een super toffe Zapp kraam. Samen met jou gaan we ons steentje bijdragen aan deze mooie actie!

Wil je meer weten over 3FM Serious Request? Kijk dan op de website.