Win het Zapp Surprise Feest!

Win het Zapp Surprise Feest!

Ben jij de allergrootste Zapp Fan? Laat ons dan weten waarom! En maak kans op het Zapp Surprise Feest voor jou en je twee beste vrienden.

 

Het Zapp Surprise Feest

Samen met twee vrienden beleef je op zaterdag 3 oktober een te gekke dag die volledig in het teken staat van Zapp. Zo ga je een paar Zappers ontmoeten en mag je langs bij het NOS Jeugdjournaal en de studio van Zapp Your Planet. Houd onze Instagram en website in de gaten, want binnenkort maken we de rest van de prijs bekend!

 

Zapptember Prijsvraag en Quiz

Hoe maak je kans? Laat ons via onderstaand formulier weten waarom jij de allergrootste Zapp Fan bent. Dit kan tot en met donderdag 24 september. 

 

Uit alle inzendingen selecteren we de twee fans met het mooiste, ontroerendste of grappigste verhaal. Zij nemen het tegen elkaar op in de online finale op zaterdag 26 september. In deze beslissende strijd spelen ze de Zapptember Quiz. De persoon die de meeste vragen goed heeft, is de uiteindelijke winnaar van het Zapp Surprise Feest. Dit alles wordt na afloop uitgezonden op de Instagram Story van NPO Zapp.

 

Voorwaarden actie

- Om mee te doen moet je tussen de 6 en 12 jaar oud zijn.

- Je moet beschikbaar zijn op zaterdag 26 september voor de Zapptember Quiz en op 3 oktober voor het vervullen van de prijs. Deze datums kunnen niet verschoven worden. Op 26 september speel je de Zapptember Quiz achter een computer vanuit huis. 

 

Meedoen kan tot en met 24 september. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

Waarom ben jij de grootste Zapp Fan?