De ZappsportKantine - Boksen

De Zappsport Kantine is de plek voor sportverhalen- en wensen van kinderen. Bekende sporters komen langs en je ziet de belevenissen van Theo en Gerda.

In de Zappsport Kantine zijn Gerda en Theo op zoek naar de voetbal van het tafelvoetbalspel. Gerda bedenkt een verrassende oplossing om toch een potje tegen Theo te spelen. Maar of dit nou lekker loopt?!?


Ron ontmoet Olympisch boksers Nouchka Fontijn en Enrico Lacruz in de boksring. Tijdens een staredown worden Nouchka en Enrico door Ron stevig ondervraagd en mag er niet gelachen worden. Wie laat het eerst zijn tanden zien? Nederlands grootste boksers helpen ook vijf kinderen om hun skills te verbeteren. Isabel is negen jaar en kan al heel goed boksen, alleen wil ze nog beter worden in het stoten. De vriendinnen Femke en Karma dagen de boksers uit met een challenge touwtjespringen. En de broertjes Marouan en Imran willen met een gevecht uitzoeken wie het sterkst is. Ze worden gecoacht door Nouchka en Enrico. Wie gaat er vandoor met de winst?