De Zappsport Kantine - Aflevering 1

In de Zappsport Kantine ontvangt Ron kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. En we volgen de belevenissen van Gerda en Theo, de vaste medewerkers van de kantine.

Elmar heeft een beker gewonnen met diepzitten, een houding die bij schaatsen hoort. Ron daagt hem uit: als hij de hele uitzending kan diepzitten, wordt hij de held van de week.


Ron regelt dat Heracles-fan Jadelynn de crosspass kan leren van Robin Pröpper. De voormalige verdediger van Heracles is haar ook wel wat veschuldigd. Tijdens een wedstrijd raakte hij Jadelynn met de bal toen ze op de tribune zat. Omdat Jadelynn ook fan is van OranjeLeeuwin Daniëlle van de Donk heeft Ron nog een verrassing voor haar.


Esa wil dolgraag haar oma in het zonnetje zetten, omdat ze haar altijd naar volleybal brengt. En Ron doet mee aan een bijzondere waterpolowedstrijd. Ted Huijsmans en Gies Wijnhoven, twee waterpoloërs van het Nederlands Team, strijden tegen twintig kinderen tegelijk! Ron is keeper bij de twee toppers.