Koningsspelen: Zappsport@School work-out met Rico Verhoeven

Na het succes van de Zappsport@Home-reeks met onder anderen voetballer Nathan Rutjes en zijn zoon Lavezzi en Olympisch judoka Roy Meyer komt Zappsport met een speciale Koningsspelen-editie. Met dit keer een hoofdrol voor wereldkampioen Rico Verhoeven.

Om te zorgen dat dit jaar alle kinderen, thuis of op school, tijdens de Koningsspelen kunnen sporten, biedt Koningsspelen in samenwerking met Zappsport een digitale work-out aan: Zappsport+Koningsspelen@School work-out met Rico Verhoeven. Op vrijdag 23 april, de dag van de Koningsspelen, is deze work-out te zien op het YouTube-kanaal van Zappsport. Alle kinderen kunnen op de dag van de Koningsspelen allemaal de les meedoen vanuit het klaslokaal. Natuurlijk is de work-out ook vanuit huis te volgen.
 
Rico Verhoeven doet de oefeningen voor, ondersteund door enkele kinderen die de workout met hem meedoen. In de speciale workout-sessie komen allerlei verschillende oefeningen voorbij. Je kunt zeker de welbekende squats en push-ups verwachten, maar wel allemaal met een speelse twist. Wat dacht je van boksen tegen een onzichtbare tegenstander, zweven als een vliegtuig of 'planken' terwijl je een tekening maakt?

Zappsport@School work-out met Rico Verhoeven verschijnt vrijdagochtend 23 april om 8.45 uur op het YouTube-kanaal van Zappsport en is dan op op tv te zien op NPO Zapp.

Doe jij mee aan de Koningsspelen?