Special met Johan Cruijff (2007)

Op 24 maart is het vijf jaar geleden dat oud-voetballer en -trainer, voetbaldeskundige en voetbalfenomeen Johan Cruijff overleed. 14 jaar geleden bezocht Zappsport Nederlands beste voetballer aller tijden voor zijn 60ste verjaardag. 

Cruijff leert een jonge voetballer, Sjoerd, de techniek van buitenkant rechts trappen en krijgt een verjaardagstaart aangeboden en een geldbedrag voor zijn Cruyff Foundation. 

Marco van Basten, Henk ten Cate en voetballer en international Klaas-Jan Huntelaar doen een paar legendarische Johan Cruijff-voetbalbewegingen na. 

Met korte videoboodschappen waarin Cruijff wordt gefeliciteerd door diverse kinderen en door schaatsers Renate Groenewold en Erben Wennemars, hockeyer Teun de Nooijer, judoka Mark Huizinga, voetballers Patrick Kluivert, Edgar Davids en Huntelaar en Van Basten.

En Ron ondervraagt Cruijff o.a. over hoe het is om 60 te worden, of hij zijn eigen tanden nog heeft, of hij al opa is, of hij wel eens een raam heeft ingeschoten, wat hij van kinderen vindt, wat een bypass is, of hij nog voetbalt en naar wedstrijden gaat, of hij van spelletjes houdt en tegen zijn verlies kan, wat zijn favoriete tv-programma en of hij rijk is.