Epische Battle met Royalistiq, Qucee, Buddy en May

Heb je de grootste battle ooit, Zappsport Battle Royale gemist?

Bekijk deel 1 

Bekijk deel 2

Op een verlaten terrein komt een online game tot leven. Vijftig duo’s in gekke outfits gaan de strijd met elkaar aan. Het doel: als tweetal of alleen overblijven, dan win je Battle Royale. Vorige week was deel één te zien, nu het vervolg waarin bekend wordt wie er wint of winnen. Onder de spelers bevinden zich Youtube-gigant Royalistiq en Zapp-sterren Buddy Vedder en May Hollermann.

De kandidaten kunnen tegenspelers uitschakelen door ze te raken met verf. Dan liggen ze uit het spel. Welke keuzes maken de spelers om dichterbij de overwinning te komen? In welke spannende en grappige situaties komen de duo’s terecht?

In het speelveld komen veel spelonderdelen langs die afgeleid zijn van computergames. Zappsport wil met Battle Royale kinderen laten zien dat je met wat creativiteit bepaalde interesses ook actief kunt benaderen.

Bij Battle Royale draait het om samenwerken en actief meedoen. De spelers dragen een Activity Tracker. Wie na een ronde uit het spel ligt, maar de langste afstand heeft afgelegd, maakt kans om nog een ronde verder te gaan.