STEFANIA GEEFT DE MICROFOON DOOR AAN MATHEU

De Zapp Kids Top 20 heeft een nieuwe presentator. Matheu Hinzen neemt het over van Stefania, die drie jaar de Zapp Kids Top 20 heeft gepresenteerd. Matheu zie je na de zomer .

Al meerdere presentatoren waaronder Kim-Lian van der Meij, Monique Smit en Buddy Vedder waren ooit te zien als presentator van de hitlijst.

Matheu
Matheu brak door bij het Junior Songfestival  in 2019 met ‘Dans Met Jou’ en behaalde hiermee een vierde plek tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Polen. Het afgelopen jaar werkte hij aan nieuwe muziek waarvan ‘Dansen Met Je Dochter’ de eerste single is. Ook acteert hij en presenteert samen met Stefania het Junior Songfestival voor AVROTROS.

Matheu vindt het presenteren van de Zapp Kids Top 20 een te gekke kans: “Met muziek bezig zijn, vind ik het leukste wat er is, dus dat AVROTROS mij de springplank biedt om me te ontwikkelen op het gebied van presenteren vind ik heel vet. Ik heb heel veel zin om er elke week een feestje van te maken in de studio en met de kinderen thuis!”