LADY GAGA DRAAGT SPECTACULAIR MONDKAPJE

De MTV Video Music Awards werden dit jaar vanuit verschillende plekken in New York uitgezonden. Artiesten die optraden bij de VMA’s hadden toestemming om hun mondkapje af te doen tijdens het zingen. Toch deed Lady Gaga dit niet.

Lady Gaga zou Lady Gaga niet zijn als haar mondkapjes er dan ook nog eens heel fashionable uit zouden zien. Zo droeg ze vijf verschillende, opvallende maskers. Zo zat er in een van haar mondkapjes een videodisplay en zaten er aan een ander masker slagtanden. Ook droeg ze er eentje vol zilveren pailletten die glinsterden.

Lady Gaga won dan ook vijf prijzen, drie daarvan voor het nummer ‘Rain On Me’. Ze won de prijs voor beste samenwerking met Ariana Grande. Die hield het tijdens het optreden bij een zwart mondkapje. Gaga en Grande kozen ervoor om de mondkapjes wél te dragen uit respect. Lady Gaga zei in een van haar speeches: ‘Blijf veilig, ik hou van jullie en ik klink misschien als een kapotte langspeelplaat, maar draag een mondkapje, het is een teken van respect.’