Aflevering 8 | Zaterdag 30 maart 2024

In deze vrolijke, fysieke quiz gepresenteerd door Britt Dekker gaan team blauw en team roze de strijd met elkaar aan én de de beukende blokkenmuur.

Van gekke tenen tot kromme benen, in TOPDOKS hebben presentator Rachel Rosier en arts Elbert Smelt alles al voorbij zien komen, maar dit keer is het belangrijkste lichaamsdeel dat ze nodig hebben hun eigen brein! Rachel heeft haar zoon Ezra meegenomen en Elbert zijn zoon Roan. Ezra weet veel van dieren en wil advocaat of rechter worden. Roan is dol op Donald Duck, de muziek van Elberts band 'Trinity' en kan heel goed rekenen. 

In Oogappels spelen Sam en Ciraj moeder en zoon en hebben ze het niet altijd gezellig met elkaar. Nu vormen ze team roze en zien ze eruit als een geoliede machine! Mats en Julian zijn beste vrienden en spelen samen in het selectieteam van de tennisvereniging. Allebei willen ze later topsporter worden. Mats wil zijn idool en proftenniser Tallon Griekspoor achterna en Julian wed op twee paarden, want hij hockeyt er ook nog naast. Samen vieren ze graag carnaval en kunnen ze wel een feestje bouwen. 

Voor Het Blok, zaterdag 30 maart 18.20 uur op NPO Zapp