Aflevering 7 | Zaterdag 23 maart 2024

In deze vrolijke, fysieke quiz gepresenteerd door Britt Dekker gaan team blauw en team roze de strijd met elkaar aan én de de beukende blokkenmuur.

In Steken en Prikken schudt dokter Addy alle medische feitjes uit haar doktersjas en bioloog Roy overtroeft iedereen met zijn dierenkennis! Maar wat weten ze van muziek, taal en topografie? Roy heeft zijn neefje Mats en Addy haar zoon Aiden meegenomen om team blauw te versterken. Aiden is helemaal dol op voetballen, fan van Jurrien Timber en wil later, hoe kan het ook anders, profvoetballer worden. Ook Mats houdt van voetbal, maar hij ziet een carrière als piloot helemaal zitten en dan vliegt hij als eerst naar Australië! 

Wildebras heeft zijn eigen ZAPP-programma over dieren. Hij vormt een team met paardenfanaat Benthe-Sophie die je kent van het Youtube-kanaal Paardenpraat TV. Wildebras heeft dochter Lili en haar vriendin Emma meegenomen. Lili houdt van zingen, piano spelen, turnen, zwemmen, knutselen en lezen. Katten zijn haar lievelingsdieren en ze wil later zangeres worden. Emma is supergoed in Engels, houdt van vakantie en wil later interior designer worden! 

Voor Het Blok, zaterdag 23 maart 18.20 uur op NPO Zapp