Aflevering 5 | Zaterdag 9 maart 2024

In deze vrolijke, fysieke quiz gepresenteerd door Britt Dekker gaan team blauw en team roze de strijd met elkaar aan én de de beukende blokkenmuur.

Als hij skate loopt het leven van Pascal Tan op rolletjes, maar geldt dat ook voor zijn deelname vandaag? Zijn Klokhuis-collega Sosha Duysker weet door Waku Waku in ieder geval álles van dieren! En ook het neefje van Sosha, Vince en zijn beste vriend Xavi zetten voor dit team hun beste beentje voor! Ze houden allebei van voetballen en Harry Potter en zijn supergrappig.

Team roze bestaat uit Esmee Joanna & Thomas van Grinsven. Ze zijn creatief, grappig en dagen elkaar graag uit voor een leuke challenge.  En bij ze op de blokkenmuur de Limburgse Fenna en Florence. Deze meiden kwamen bij elkaar in de klas in groep 1 en zijn sindsdien onafscheidelijk.. Ze delen dezelfde hobby’s: zingen, dansen en tennissen! Ook gaan ze graag samen shoppen, lakken ze elkaars nagels en houden hele Spa avonden. Wat heerlijk! Maar hebben ze naast de beauty ook de brains?

Voor Het Blok, zaterdag 9 maart 18.35 uur op NPO Zapp