Aflevering 3 | Zaterdag 24 februari 2024

In deze vrolijke, fysieke quiz gepresenteerd door Britt Dekker gaan team blauw en team roze de strijd met elkaar aan én de de beukende blokkenmuur.

Team Blauw bestaat uit TikTokkers Jasey Harders & Ashley Guijt. Ze zijn gek op dansen en maken de ene na de andere coole dansvideo. Ze gooien vandaag hun moves in de strijd en vormen een team met dansvriendinnen Nola & Violet. Zij dansen regelmatig samen met Ashley en zijn dan ook dol op optredens. Nola houdt van make-up, crèmes, skincare en shoppen. Violet is lekker sportief en kan goed skiën, schaatsen en hockeyen. Goeie moves heeft dit team wel, maar hoeveel punten gaan ze scoren?

Team Roze bestaat vandaag uit Sergio Romero IJssel en Annemarie Yung! Ze kunnen acteren als de beste, maar zijn ze ook een beetje lenig? Als versterking van team roze heeft Anne-Marie dochter Sue en haar vriendinnetje Odile meegenomen. Sue weet alles over rugby en eten en Odile weet veel over de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo, spelling en make-up. Ze kennen elkaar al heel lang en zijn er helemaal klaar voor!