Aflevering 2 | Zaterdag 17 februari 2024

In deze vrolijke, fysieke quiz gepresenteerd door Britt Dekker gaan team blauw en team roze de strijd met elkaar aan én de de beukende blokkenmuur.

Jurre Geluk presenteert Steken en Prikken en was ooit de Mol. Hij vormt een duo met de nieuwe ‘Taarten van Babel’ presentator Nick Toet. Nick heeft een eigen kookboek en maakt video’s met recepten waar je enorm trek van krijgt. Ze vormen een team met tortelduifjes Brent & Sofie die al 3 jaar smoorverliefd op elkaar zijn. Sofie weet alles over honden en is dol op haar eigen labradoodle. Brent wil later politieagent of DJ worden en is een ster in dammen.

Hugo Kennis en Eva Cleven reisden samen de wereld over en er wordt weleens gezegd dat reizen de beste manier is om kennis op te doen! Maar is die ‘Kennis’ ook blijven ‘Cleven’?! Bij hen op de muur staan vriendinnen Hannah & Stella die elkaar al kennen sinds de geboorte. Hannah houdt van hockeyen en paardrijden, weet veel over tiktok en wil later in de dierentuin werken. Stella speelt piano, cello en wil later juf, babysitter of masseuse worden. Samen halen ze graag kattenkwaad uit, maar vandaag nemen ze het spel bloedserieus!

Zaterdag 17 februari om 18.05 uur op Zapp.