Aflevering 1 | Zaterdag 10 Februari 2024

In deze vrolijke, fysieke quiz gepresenteerd door Britt Dekker gaan team blauw en team roze de strijd met elkaar aan én de de beukende blokkenmuur.

De mannen van team Blauw lieten zich in Expeditie Robinson zien als echte strijders! Floris Göbel weet alles over dieren en presenteert Dierenpraat TV en Mark Baanders ken je van PowNed. Hij heeft vandaag zijn buurkids Jasmine en Tim meegenomen.  Jasmine wil later kledingontwerpster worden en weet alles over vliegtuigen en Tim zijn hersenen zitten vol met kennis over Max Verstappen. Gaat team blauw vandaag strijden voor de winst of strijdend ten onder?

De broers Sander & Jordy Huisman zijn onderdeel van het muziektrio Kriss Kross Amsterdam en ze zaten in de Verraders. Ze maken de ene hit na de andere. Gaan ze dit keer ook goed scoren? Of moeten ze genoegen nemen met een tweede prijs? Ze krijgen de dappere hulp van de Rotterdamse schoolvriendinnen Gabriella en Masa. Gabriella weet heel veel over dieren en Masa kan juist weer heel goed rekenen! Een top combinatie! Maar hoeveel power laten deze twee meiden vandaag zien?

Zaterdag 10 februari om 18.05 op Zapp