Q & A met Britt

We stelden Britt een aantal vragen over Voor Het Blok.

Als je zelf mee zou moeten doen, welke vragen zou je dan het moeilijkst vinden?
Ik denk dat ik Risky Rebus het moeilijkste vind, je moet dan binnen een paar seconden het antwoord weten, daar word ik tijdens het presenteren al zenuwachtig van, terwijl ik de antwoorden weet!

Waar weet jij heel veel over?
Ik weet echt super veel over dieren, en dan vooral paarden. Hier ligt echt mijn hart. Ik heb zelf ook nog katten en een hond en doordat ik gek ben op dieren weet ik hier gewoon veel meer over dan over bijvoorbeeld scheikunde. Ik train dagelijks met mijn paarden en zo leer ik dus elke dag weer meer over bepaalde oefeningen maar ook over het welzijn van paarden en de anatomie van een paard. Super interessant

Ben jij avontuurlijk? Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan? Heb je hoogtevrees?
Ik ben niet heel avontuurlijk maar ik probeer op elke vakantie of trip wel iets avontuurlijks te doen.

Het engste wat ik ooit heb gedaan…. Dat zijn er wel veel haha, maar ik denk dan toch de tour die ik heb gedaan met DierenpraatTV op Curaçao: We gingen met een onderzeeër de diepe zee in. Ik was zo ontzettend bang. Ik heb denk ik wel 6 keer geroepen STOP IK WIL ERUIT! Maar uiteindelijk heb ik het gedaan en was het super gaaf om mee te maken, maar wel eenmalig! 

Of ik hoogtevrees heb? Op het randje van de afgrond bij Voor Het Blok wel!

Wat is je favoriete Voor Het Blok ronde?
Britts Blokkendoos! Deze ronde is zo moeilijk en spannend dat dit mijn favoriete ronde is. Hier gebeurt altijd zo veel en de teams worden altijd extra fanatiek omdat ze bij deze ronde extra punten kunnen scoren.

Zou je liever meespelen in team roze of in team blauw? En met wie zou jij een team willen vormen?
Mijn lievelingskleur is roze dus die zou ik dan kiezen maar ik denk dat het vooral belangrijk is dat je een team hebt dat samen speelt. Als ik win in team blauw dan kies ik daarvoor haha!

Ik zou kiezen voor Floris Göbel of Ron Boszhard. Floris weet nog veel meer over dieren dan ik en samen hebben wij al veel dingen gedaan voor DierenpraatTV en ik kan met Floris heel goed samenwerken. Met Ron presenteerde ik samen Zappsport en dat was altijd super leuk! Ron heeft heel erg hoogtevrees en is bang voor de blokkenmuur, hierdoor doet hij extra voorzichtig en doet er alles aan zo lang mogelijk te blijven staan!

Welke BN’er moet ooit nog eens Voor het Blok gaan staan?
Ik zou het leuk vinden als Splinter Chabot eens voor de muur komt staan! Ik denk dat dat heel grappig wordt!