Dit is Try Before You Die

Nesim El Ahmadi, Jurre Geluk, Dionne Slagter, Quinty Misiedjan, Stephanie van Eer, Tim Senders, Jamaal Hussein, Qucee en Fenna Ramos gaan de strijd aan met zichzelf en tegen elkaar.

In Try Before You Die doen negen waaghalzen alles wat je gedaan moet hebben voordat je doodgaat. Waarom voordat je doodgaat? Nou, omdat het daarna niet meer kan. In verschillende challenges proberen de Try’ers hun eigen angsten te overwinnen en uit te zoeken wie van hen het meeste lef heeft. Onder andere stuntvliegen, vuurspuwen en off-road racen komen voorbij. Brengen de Try’ers een challenge tot een goed eind, dan verdienen ze punten en maken ze kans op de winst. Wie mag zich na acht afleveringen de ultieme Try Before You Die’er noemen? Try Before You Die is vanaf 30 augustus om 15.00 uur te zien op deze site en het YouTube-kanaal van NPO Zapp en wordt vanaf 4 september om 18.15 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO Zapp.

Try Before You Deur

Op Zapp.nl is elke week ook 'Try Before You Deur' te zien. In deze serie onderzoeken de Try’ers een alledaags probleem: hoe krijg je zo snel mogelijk een deur open, als je je sleutels kwijt bent. Daarvoor gaan ze potdichte deuren te lijf met onder andere kettingzagen, honkbalknuppels en bowlingballen.