Teenage Boss seizoen 2!

In Teenage Boss zijn kinderen een maand lang de baas over het geld van hun ouders! Na een spetterend eerste seizoen komt het programma vanaf januari terug met een nieuwe presentator! 

Zij bepalen wat er gegeten wordt, hoeveel er wordt uitgegeven en waaraan! Maar dat is nog niet zo makkelijk: Nico (11) doet een gigantische miskoop, waardoor de familievakantie op het spel komt te staan, Bram (15) schotelt zijn ouders iedere dag een bord macaroni met smek voor om een Playstation te bekostigen. Bij Gabriella (14) overweegt Numidia om vroegtijdig de stekker eruit te trekken omdat ze in het rood komt te staan. Pelle (11) trekt zijn eigen plan en daar lopen de emoties torenhoog op, want op de tweede dag besluit hij al een telefoon te kopen. En bij Sara komen haar ouders in opstand omdat ze alleen maar aan zichzelf denkt en ze niets meer te eten geeft.

Numidia helpt onze bosses maar kan niet voorkomen dat er soms schulden en ruzies ontstaan. Haalt de Teenage Boss het einde van de maand? Vanaf 1 januari op NPO Zapp: Teenage Boss, seizoen 2.