Dit zijn onze knutseltalenten

Zij hebben met hun skills de talentendagen doorstaan en doen mee met Super Surprise!

Lex knutselt graag en vaak met zijn broertje Luc in de schuur bij hun thuis. Hij houdt van groots knutselen en overdonderde de jury op de talentendag met een prachtige elektrische gitaar.

Lila knutselt graag, maar houdt ook van toneel. Haar lievelingskleur is, hoe kan het ook anders: lila! Ze maakte in die kleurtoon een kat mét een theater aan de achterkant.

Naast bakken knutselt Saya graag met haar oma. De jury was onder de indruk van haar boomhut surprise mét vlaggetjes!

Dylan houdt naast knutselen enorm van dansen en muziek. Niet gek dus dat hij voor de Talentendag een prachtige muziekbox maakte! Let the music play, Dylan!

Jilani doet dankzij zijn tante mee aan Super Surprise! Die zei namelijk tegen hem dat hij zich moest opgeven. Om haar te bedanken, en omdat hij het zelf ook zo lekker vindt, maakte hij een fantastische BBQ waar vooral Jill helemaal weg van was.

Saar komt uit een creatief gezin en dat zie je! Ze gooide hoge ogen met haar fenomenale surprise; de bloem die uitkwam toen ze voor Jill en Florentijn stond. 

Elin houdt naast knutselen nog meer van de winter. Van de zomer moet ze niets hebben! Daarom maakte ze zichzelf in haar element, namelijk tussen de sneeuw! Een surprise met beweging, daar was Jill van onder de indruk!

Helen is van alle acht de talenten het beste in klein knutselen. Ze boetseert met klei de kleinste details en tilt alle surprise daarmee tot een hoger element. Dat bewees ze ook tijdens de talentendag!