Hoe kun je winnen?

Tijdens Space Challenge – Expeditie Mars kan je elke week een prijs winnen. Hier zitten natuurlijk wel wat spelregels aan verbonden.

Hoe kun je winnen?

Je kan alleen kans maken op een prijs wanneer je zaterdag 5 november om 19.20 uur tijdens de uitzending op televisie meedoet met de quiz via de NPO Zapp app of via de website. Elke week wint diegene met de hoogste highscore een Zapp Spacepakket.

 

Voorwaarden meespelen voor een prijs:

- Je kan één keer het Zapp Spacepakket winnen.

- Elke week wint diegene met de hoogste highscore een Zapp Spacepakket.

- Wanneer je aanwezig was in de studio maak je geen kans op een prijs.

- Je verdient sowieso een digitale space patch wanneer je de hele quiz tot het eind hebt volbracht.

- Om je kans te vergroten op de hoofdprijs is het belangrijk om wekelijks de quiz te spelen.

 

Astronautencode

Wanneer je de quiz start, ontvang je jouw persoonlijke astronautencode. Het is belangrijk om deze code te onthouden of hier een screenshot van te maken. Met deze code speel je wekelijks mee via je persoonlijke account om kans te maken op de hoofdprijs.

 

Wat is de prijs?

Elke week wint de thuiswinnaar met de hoogste highscore een Zapp Spacepakket! Je wint een unieke space patch met daarbij een bijhorend blauw ruimtepak. Daarnaast maakt één iemand kans op een meet & greet met André Kuipers bij jou op school!

 

Hoe kan ik zien of ik de thuiswinnaar ben?

Elke week na de uitzending maken we de thuiswinnaar bekend via deze website. Dus houdt de website goed in de gaten en kom erachter of jij de thuiswinnaar van de week geworden bent.