Are you ready for girls who kick some ass?

Terwijl het tegenwoordig wemelt van de mannelijke superhelden, zien we nog steeds maar weinig vrouwelijke action heroes op tv. Tijd dat hier verandering in komt! Are you ready for girls who kick some ass? 

Hunter is dol op haar moeder, maar begint zich steeds meer te ergeren aan haar hijgerige gedrag om bij de fake societyfiguren in het nieuwe dorp te horen. Haar stiefvader Stanley kan ze al helemaal niet uitstaan. Als beroemde ex-profvoetballer is hij alleen maar bezig met BN’er-schnabbels.

Hunters onaangepaste gedrag leidt al snel tot pestgedrag op school. Als Hunter in elkaar geslagen dreigt te worden, weet een ninja haar op spectaculaire wijze te redden. Al snel komt ze erachter dat het nanny Farah was. De twee outcasts sluiten een verbond. Als voormalig ‘Pencak Silat Ninja’ leert Farah Hunter de mystieke kunst van zelfverdediging, magie en meditatie, als Hunter tenminste belooft zich beter te gedragen. Terwijl iedereen druk bezig is met zichzelf, strijden de twee als ninja’s tegen het onrecht en bevechten ze gaandeweg ook een plekje voor zichzelf in het dorp.