Saartje

Make-up betekent voor Saartje een moment van rust. Ze heeft ADHD, maar wanneer ze bezig met make-up is het minder druk in haar hoofd en kan ze zich beter concentreren. Ook is het een manier om haar gevoelens te uiten en zichzelf te zijn.

Saartje woont met haar ouders, broer en hond in Hoensbroek, maar is opgegroeid in Ghana en Malawi. Dit komt omdat haar vader een eigen stichting heeft (Stichting Bouwen) die bouwprojecten ondersteunt in ontwikkelingslanden. 

Toen ze een jaar of 11 was kwam Saartje erachter dat ze make-up echt heel leuk vond om te doen. Ze begon een beetje te rommelen met ooglooks, dit was niet al te best vindt ze zelf. Vanaf dat moment begon ze met het kijken van tutorials, ook veel van Nikkie, en begon ze met oefenen, oefenen, oefenen.

Saartje  is op dit moment meer van de beautylooks, al werkt ze wel ook veel met schmink. Uiteindelijk zou Saartje al haar kennis willen toepassen in een beroep als visagist en mensen voor films of theater opmaken. Of modellen voor fotoshoots en modeshows.