Dit is een oud bericht. De informatie op deze pagina klopt misschien niet meer.

Clipopname verplaatst

Belangrijk bericht: Clipopname Vrijheid is verplaatst van donderdag 4 april naar maandag 8 april De opname van de clip Vrijheid vindt plaats bij een openluchttheater en vanwege de weersvoorspelling hebben we besloten om de draaidag te verplaatsen van donderdag 4 april naar maandag 8 april. Aanmelden is niet meer mogelijk en het publiek heeft inmiddels vandaag per mail een uitnodiging ontvangen voor maandag 8 april aanstaande. We hebben heel veel aanmeldingen ontvangen en het is helaas niet mogelijk voor iedereen om te komen kijken. Heb je geen mail van ons ontvangen dan betekent het dat we geen ruimte meer hebben op onze tribune en dat je helaas niet bij ons exclusieve optreden kunt zijn.

Hieronder tref je meer informatie voor jouw ouders/verzorgers die een uitnodiging per mail hebben ontvangen.

Als je op maandag 8 april ook beschikbaar bent, dan hoef je ons NIETS te laten weten. Wij zien je dan heel graag aanstaande maandag. Kun je aanstaande maandag niet, wat natuurlijk heel jammer is, dan horen we dat heel graag uiterlijk morgen (woensdag 10 april) om 15.00 middels een reply op de mail.

LOCATIE
Openluchttheater Cabrio
Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest


TIJDEN
Om 14.30 uur staat het team van Kinderen voor Kinderen klaar om jouw kind(eren) op te vangen. Nadat je afscheid hebt genomen van jouw kind(eren) neemt jouw kind plaats op de tribune waar de clip Vrijheid wordt opgenomen. De opname duurt circa 2 uur van 15.00 tot 17.00 uur. Na afloop tref je jouw kind(eren) weer bij de hoofdingang van het openluchttheater.


KISS & RIDE
Als je met de auto komt, dan kun je deze even parkeren op parkeerterrein Zonnegloren op de Soesterbergsestraat 125 C. Dit parkeerterrein is ongeveer 200 meter voor(bij) de hoofdingang van het Openluchttheater, aan de overzijde van de Soesterbergsestraat.
Vervolgens kun je jouw kind aan het team van Kinderen voor Kinderen overdragen bij de hoofdingang van Openluchttheater Cabrio aan de Soesterbergsestraat 140.

Zodra wij de kinderen hebben ontvangen draag je de verantwoordelijkheid aan ons over.
Contactpersoon op locatie is Tessa Franssen. Zij is tijdens deze dag bereikbaar op 088 676 66 66.

EINDE MIDDAGDAG – KIND(EREN) OPHALEN
We willen je vragen om 17.00 uur weer aanwezig te zijn bij de hoofdingang van Openluchttheater Cabrio om jouw kind(eren) weer op te halen. De kinderen zullen in groepjes het theater verlaten en aan de ouders/verzorgers gekoppeld worden. We willen je vragen de instructies van het team van Kinderen voor Kinderen goed op te volgen zodat alles goed verloopt.


JOUW CONTACTGEGEVENS
We willen je vragen om twee briefjes te maken met jouw contactgegevens:
Naam kind(eren)
Naam ouder/verzorger
Telefoonnummer ouder

Graag één briefje afgeven bij het team van Kinderen voor Kinderen. En één briefje in jas-, vest of broekzak van jouw kind(eren).

MINDERVALIDEN
Cabrio is toegankelijk voor rolstoelen en er is een mindervalide toilet aanwezig.


KLEDING

Houd er rekening mee dat het fris kan zijn en kleed jouw kind(eren) daarom warm aan. We waarderen het als de kinderen een feestelijke festival outfit aan hebben waar kleur niet mag ontbreken. Op de kleding mogen geen grote merken (logo’s) zichtbaar zijn.


WAT GA JE DOEN
De kinderen komen in het openluchttheater kijken naar ons nieuwste liedje Vrijheid. Natuurlijk kunnen de kinderen lekker met ons meedoen. De danspasjes hoeven zij niet te kennen. We bouwen samen met elkaar een feestje en vieren de vrijheid. Deze clip wordt opgenomen i.s.m. Comité 4 & 5 mei waarbij we dit jaar aandacht vragen voor Bevrijdingsdag.

ETEN EN DRINKEN
Geef je kind(eren) een eigen waterfles mee en zorg ervoor dat als zij naar huis gaan zelf een kleine snack bij zich hebben.

CLIPOPNAME EN TV-REGISTRATIE
Op 19 april is de release van de clip Vrijheid op het YouTube kanaal van Kinderen voor Kinderen. Daarnaast zal deze clip te zien zijn op NPO ZAPP. Het kan dus zijn dat jouw kind(eren) in onze clip te zien zijn. Middels deze aanmelding realiseer je en keur je goed dat jouw kind(eren) door het bijwonen van de opname van de Kinderen voor Kinderen clip Vrijheid in beeld kan komen in deze videoclip.

MAG IK TIJDENS DE SHOW FOTOGRAFEREN OF FILMEN?
Tijdens de clipopname is het niet toegestaan om met je eigen telefoon foto’s te maken. Er is een fotograaf van Kinderen voor Kinderen aanwezig die backstage foto’s maakt en op onze socials te zien zullen zijn.