Het koor beantwoordt jullie vragen over de audities

Binnenkort kun je je aanmelden voor de audities van koor 45. Via Instagram (@kinderenvoorkinderen) vroegen we aan jullie wat jullie nou écht wilden weten over deze spannende dag. Fayelinn, Nout, Shefayed, Bo en Lana beantwoorden jullie vragen.

Hoe zag jouw auditiedag eruit?
Fayelinn: “Ik ging in de auto onderweg naar de auditie mijn stem goed opwarmen. Daarna gingen we zingen bij de auditie. Weer daarna gingen we dansen. We werden in twee groepen verdeeld. Toen de helft van de dag voorbij was, gingen er kinderen naar huis. Zo ging het steeds door.

Waar let je op tijdens het dansen en zingen?
Shefayed: “Zing alsof het je eigen woorden zijn. Let er natuurlijk ook op dat je mooi zingt!”
Nout: “Zorg ervoor dat je het dansje lekker snel oppikt.”

Is het spannend?
Bo: “Eerst vond ik het wel heel erg spannend, maar als je eenmaal gaat zingen en dansen dan is het niet meer eng!”

Hoe bereid je je voor op de audities?
Fayelinn: “Ik ga altijd met mijn bubbelrietje en een fles bubbelen in de auto om mijn stem goed op te warmen. Ik ga thuis (en daarna op de plek) nog even het dansje oefenen, de dansjes die je kan gaan doen. Natuurlijk ook gewoon heel veel oefenen met het liedje!


Zou je nog een keer auditie willen doen?
Lana: “Liever niet, omdat ik het best wel spannend vond bij de audities. Maar voor iedereen thuis: als je bij Kinderen voor Kinderen wil moet je wel gewoon auditie komen doen!

Wanneer je je precies kunt aanmelden voor de audities is nog niet bekend. Houd onze nieuwsbrief, website en socials de komende tijd extra goed in de gaten!