Wij komen in actie voor Het Vergeten Kind!

Help jij ons mee?????

3FM Serious Request gaat bijna van start en komt in actie voor Het Vergeten Kind! Kinderen voor Kinderen komt van 18 december t/m 24 december ook in actie voor Het Vergeten Kind tijdens Serious Request, maar dit kunnen wij niet alleen en we hebben jullie hulp dus HEEL hard nodig. Kom van die bank af met je kont en kom net als Kinderen voor Kinderen in actie!  

Dit jaar vindt de 20e editie plaats van Serious Request. Het evenement vindt plaats van 18 t/m 24 december en is in samenwerking met Het Vergeten Kind. De actie wordt, net als in 2021, georganiseerd in Amersfoort met een glazen huis op bedrijventerrein De Nieuwe Stad (Oliemolenhof).

Help jij ook mee?
Kijk op zaterdag 17 december om circa 08.45 uur bij ZAPP op NPO 3 naar de aflevering van Kinderen voor Kinderen Helpt mee. Olivier, Jady Joy en Ridder zetten zich tijdens deze speciale aflevering in voor Het Vergeten Kind. Ook de rest van het koor wordt door Ridder aan het werk gezet.

Zit jij nou thuis op de bank en wil jij ook iets doen voor Het Vergeten Kind? Wij helpen je graag op weg. Hieronder hebben we voor jou op een rijtje gezet waarmee Kinderen voor Kinderen flink wat geld heeft verdiend dus misschien zijn dit ook klusjes die jij kan doen thuis:

- De hond van de buren uitlaten

- Oppassen op je kleine neefje

- Flessen ophalen 

- Cakejes bakken

- De auto van je oma wassen

Kijk hier wat wij hebben gedaan!

Alle kleine beetjes helpen! Dus zet ‘m op!

Geld ingezameld en hoe nu verder?
Jouw ingezamelde geld kun je in de week van 18 december t/m 24 december naar Amersfoort brengen. Kinderen voor Kinderen zal op zaterdag 24 december ook aanwezig zijn om hun bijdrage te overhandigen. Misschien komen we jou daar ook wel tegen?

Lukt het niet om naar Amersfoort te komen dan vind je hier Kom In Actie voor 3FM Serious Request en steun Het Vergeten Kind. | NPO 3FM meer informatie over hoe je een actie kan starten

Filmpje insturen van jouw actie
Wij willen natuurlijk heel graag zien wat jullie allemaal doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Het Vergeten Kind. Daarom kunnen jullie via deze link een filmpje sturen waar we jullie in actie zien voor Het Vergeten Kind en wie weet zie jij jezelf terug op onze socials!

Tag ons in je story!
Wij vinden het heel leuk om te zien wat jij voor Het Vergeten Kind doet dus tag ons vooral in jullie story en wie weet komt jouw story wel voorbij op onze socials.

Online veiling 3FM Serious Request; 4 tickets De Grote Show met aansluitend een exclusieve MEET & GREET 
KvK biedt voor de online veiling een item aan; 4 tickets voor De Grote Show (op woensdag 4 januari) in Afas live met aansluitend een exclusieve meet & greet met Kinderen voor Kinderen. Wil je hier graag kans maken op deze kaarten? Klik dan HIER!  

Online veiling 3FM Serious Request; DANSWORKSHOP voor jou en je klas!
In april komt Kinderen voor Kinderen ter voorbereiding op de Koningsspelen bij jou in de klas een dansworkshop geven! Samen met een danscoach en een aantal kinderen uit het koor gaan jullie aan de slag! Wil jij hier kans op maken? Bieden maar!

Het Vergeten Kind
Er zijn in Nederland ruim 100.000 kinderen die in diepe nood verkeren. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen. Zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Ze voelen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam. 3FM Serious Request brengt licht in het leven van deze vergeten kinderen.