Lewis

Aantal jaar bij het koor: 1e jaar
Naam: Lewis
Leeftijd: 8 jaar 
Woonplaats: Almere

 

Later wil ik worden: Ik zou het liefst later op het podium staan en de hoofdrol spelen in een grote musical. Dat is mijn droom! Maar astronaut of dansdocent lijkt me ook heel erg leuk!


Mijn lievelingseten is: Roti kip gemaakt door mijn vader en Chili Con Carne zijn mijn favoriet. Al vind ik patatjes ook gewoon superlekker.


Deze superkracht wil ik graag: Teleporteren, want dan ben je overal supersnel. Je hoeft bijvoorbeeld niet heel lang te vliegen als je op vakantie gaat. Ook onzichtbaar zijn zou ik graag willen omdat je dan leuke grappen kan uithalen.


Ik dans graag op: Op “Friend like me” van de Broadway versie van Aladdin kan ik echt al m’n energie kwijt. Maar liedjes van Flemming en Antoon vind ik ook heel leuk.


Mijn favoriete Kinderen voor Kinderen nummer is: Ik vind heel veel liedjes leuk. “Carnaval”, omdat het een heel vrolijk liedje is met een leuk dansje. Maar ook oudere liedjes zoals “Moeilijke vragen” en “Lentekriebels” vind ik leuk om te luisteren.


Ik word blij van: Muziek en op het podium staan. Bij ons thuis staat er altijd muziek op of ik speel zelf piano. Dansen maakt me ook blij, ik kan echt nooit stilzitten!


Ik ben bang voor: Ik vind het niet fijn als mijn kamer helemaal donker is, er moet altijd een klein lampje aan staan. Echt bang voor iets ben ik niet echt. Ik hou van spinnen en vind slangen cool!


Het leukste wat ik heb meegemaakt bij Kinderen voor Kinderen: Ik zit er natuurlijk net pas bij dus ik weet zeker dat ik nog heel veel leuke dingen ga meemaken. Maar het leukste tot nu toe vond ik het inzingen en het opnemen van de clip van “Daba Die Daba Daa”.