Meld je aan voor de audities!

Van Kinderen voor Kinderen Koor 43

DE AUDITIES VOOR KOOR 43 ZIJN GESLOTEN

 

Kun jij fantastisch zingen en zie je jezelf al schitteren in de videoclips van Kinderen voor Kinderen? Meld je dan vanaf nu aan voor de audities voor Koor 43.

Auditie doen kan alleen als je op 20 november 2021 zeven jaar of ouder bent, in Nederland woont en nog niet in groep 8 zit. En je moet natuurlijk ook heel goed kunnen zingen!

Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 6 oktober 2021.

Aanmelden
Lees onderstaande informatie héél goed door, samen met je ouders/verzorgers.  We verwachten ook dit jaar héél veel aanmeldingen dus we kunnen niet garanderen dat je na je aanmelding ook een uitnodiging krijgt voor de tweede ronde.

Aangemeld, en nu?
Na het verzenden van het formulier ontvang je van ons per email een bevestiging met als afzender ‘Kinderen voor Kinderen’. We hebben jouw auditie dan in goede orde ontvangen. In de week van 25 oktober ontvangen alle kandidaten bericht.  

Afmelden?
Ben je toch verhinderd of zie je af van jouw auditie? Laat het ons dan weten en meld je dan af door het formulier op onze website in te vullen: https://kvk.bnnvara.nl/pagina/contact

Vervolg audities en wanneer ontvang je meer informatie?
De tweede ronde van de audities wordt georganiseerd op zaterdag 20 november en zondag 21 november. Houd deze dagen van 8.30 tot 19.00 uur vrij in jouw agenda.  

In de week van 25 oktober ontvang je van ons het bericht of je welkom bent bij de tweede ronde van de audities van Kinderen voor Kinderen, op welke dag en welke liedjes je goed moet kennen. Vervolgens heb je nog circa 2 weken de tijd om jouw auditie voor te bereiden.

Strenge selectie
Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook zeer intensief. Het koor repeteert iedere zondag in Amsterdam en soms extra voor belangrijke optredens. Deze activiteiten vinden ook doordeweeks plaats. We treden circa 15 keer per jaar op door het hele land. Kinderen voor Kinderen is daarom niet te combineren met een sport op hoog niveau of deelname aan andere professionele muziek/dans/theaterproducties. 

We krijgen ieder jaar ruim duizend aanmeldingen binnen. Alleen de allerbeste 10-12 kinderen worden uiteindelijk geselecteerd voor het koor. Iedereen krijgt een kans en we proberen er een leuke dag van te maken, maar bereid je (kind) voor op een mogelijke teleurstelling. Wij zoeken de beste toptalenten! Naast zangtalent let de jury ook op de samenstelling van de groep.

Vragen? Lees alle informatie hierboven goed door. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, vul dan op onze website het formulier in https://kvk.bnnvara.nl/pagina/contact. We krijgen veel mailtjes en we reageren graag op al jullie vragen, maar door de drukte kan het zijn dat je even op je antwoord moet wachten.