Nieuwe afleveringen Pakt uit!

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 7 maart kun je weer kijken naar nieuwe afleveringen van Kinderen voor Kinderen pakt uit. In de serie nemen de kinderen van het koor een kijkje in het leven van een bekende Nederlanders. En vervolgens vragen ze hen om mee te doen in een nieuwe videoclip.

Wie kan er dansen en zingen en wie kan er nog wel een lesje gebruiken? Kinderen voor Kinderen pakt uit zie je vanaf 7 maart iedere zaterdag om 9.20 uur bij Zapp op NPO 3, gepresenteerd door Anne Appelo.

Dit zijn de kandidaten van dit jaar:

7 maart: Edson da Graça
Julia en Sophie gaan langs bij Edson da Graça, presentator van Willem Wever én cabaratier. En Edson doet mee in de nieuwe videoclip van Powercheck!

14 maart: Sosha Duysker
Voor het programma De Buitendienst duikt Sosha wekelijks de natuur in. Kane en Jestey gaan bij haar langs en vragen haar om mee te doen in de clip van Oeps!

21 maart: Emma Heesters
Dat Emma Heesters kan zingen weten we, maar lukt het haar om de danspasjes van Pasapas te leren? Sophie en Julia zoeken haar op.

28 maart: Bart Meijer
Bart Meijer ken je natuurlijk van de Beste Vrienden Quiz. Femke en Tom vragen of hij mee wil doen aan een nieuwe videoclip van Wereldreis.

4 april: May Hollerman
Actrice May Hollerman wilde altijd al bij Kinderen voor Kinderen, dus met de nieuwe clip van Stiekem snoepen moet het goedkomen. Reporters Yfke en Jahray nemen een kijkje achter de schermen bij Brugklas de Musical.

11 april: Koen Weijland
Femke en Tom gaan langs bij e-sporter Koen Weijland en vragen hem om mee te dansen met Super voetbalfan.

18 april: Defano Holwijn 
Hij kan acteren, presenteren en rappen. Maar kan hij ook dansen en zingen? Je ziet het in de nieuwe videoclip van Reis Mee!

25 april: Quinty Misiedjan
Quinsding is op YouTube megapopulair. Yfke en Jahray bedenken samen met Quinty een nieuwe sketch en ze vragen haar natuurlijk om te dansen en zingen in de nieuwe videoclip Eigen tempo