DIT IS DE KINDERJURY!

Leuk nieuws! Niemand minder dan onze oud finalisten Ayana, SH!NE en Priscilla vormen samen de kinderjury tijdens de Junior Songfestival finale 2022. 

Samen met de vakjury en de kijkers thuis bepalen zij of HIGH5, Infinity, Luna of Mixed Up de 20ste editie van het Junior Songfestival wint, en Nederland mag vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Armenië. Vorig jaar stond deze kinderjury zelf nog op het podium maar nu zullen zij hun professionele mening geven tijdens deze spannende finale.

Al maanden bereiden HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up zich voor op hun moment om te shinen op het grote podium van Ahoy. Ze staan te trappelen om heel Nederland hun optreden te laten zien. Alle voorbereidingen van de finalisten voor de finale zijn te volgen via ons YouTube-kanaal.

Stefania en Matheu zullen de grote finale op zaterdag 24 september presenteren vanuit Rotterdam. Kijk jij om 19:20 uur mee naar de finale op NPO Zapp? En vergeet natuurlijk niet te stemmen op jouw favoriet via juniorsongfestival.nl. Dit is helemaal gratis!

Tot dan!