DIT IS DE VAKJURY!

Chantal Janzen, Flemming en Glen Faria in vakjury van 20e editie Junior Songfestival

Niemand minder dan Chantal Janzen, Flemming en Glen Faria maken deel uit van de vakjury van deze 20e editie van het Junior Songfestival. Samen met de kinderjury en kijkers thuis bepalen zij of HIGH5, Infinity, Luna of Mixed Up de winnaar van de speciale editie van het Junior Songfestival wordt en Nederland mag vertegenwoordigen in Armenië. Vanuit Rotterdam Ahoy presenteren Stefania en Matheu op zaterdag 24 september voor het eerst de live finale van het Junior Songfestival.

 

Chantal: “In 20 jaar Junior Songfestival heeft al zoveel talent de revue gepasseerd en er is ook nog zoveel talent. Ik kijk er onwijs naar uit om iedereen van het podium te zien spatten terwijl ze met plezier hun passie uitvoeren. Het Junior Songfestival is een echte een springplank voor deelnemers. Dus ondanks dat er maar 1 winnaar is 24 september, hoop ik dat ze allemaal hun droom niet opgeven en gebruik maken van de ervaring van het Junior Songfestival.”

 

Chantal, Flemming en Glen gebruiken hun expertise om de finalisten zo goed mogelijk van feedback te voorzien en daarna een favoriet te kiezen. Niet alleen de vakjury spreekt hun voorkeur uit voor een winnaar, maar ook de kinderjury en de kijkers thuis, die online stemmen via juniorsongfestival.nl.

 

Al maanden bereiden HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up zich voor op hun moment om te shinen op het grote podium van Ahoy. Ze staan te trappelen om heel Nederland op 24 september hun optreden te laten zien. Alle voorbereidingen van de finalisten voor de finale zijn te volgen via ons YouTube-kanaal.