DIT ZIJN DE NIEUWE PRESENTATOREN VAN HET JUNIOR SONGFESTIVAL

Leuk nieuws! Oud finalisten Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen gaan de finale van het Junior Songfestival 2022 presenteren.

Het Junior Songfestival bestaat dit jaar 20 jaar. En wat dit extra speciaal maakt is dat deze jubileum editie gepresenteerd gaat worden door Stefania en Matheu!

Dat het Junior Songfestival al 20 jaar een podium voor jong talent is, bewijzen deze kersverse presentatoren. Beiden hebben de eerste stappen van hun carrière bij het Junior Songfestival gezet. In de finale op 24 september in Rotterdam Ahoy gaan de vier acts HIGH5, Infinity, Luna en Mixed Up de strijd met elkaar aan en laten ze zien wat ze in hun mars hebben. De winnaar van de avond mag Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Armenië, super spannend dus!

Matheu: “Het is heel erg bijzonder en nog een beetje onwerkelijk dat Stefania en ik samen het Junior Songfestival gaan presenteren. En ook nog eens een jubileumseizoen! Het Junior Songfestival is al jaren een springplank voor jong talent. Stefania en ik deden zelf mee in 2016 en 2019. Ik ben AVROTROS onwijs dankbaar dat wij deze kans krijgen.”

Stefania: “Onze muziekcarrière is hier begonnen. Alleen al daarom is het bijzonder om nu weer terug te zijn op het Junior Songfestival-podium. Heel mooi om nu een jongere generatie hard te zien werken aan hun startende carrière, die hopelijk uitgroeit tot iets moois. Ik kan niet wachten om 24 september in Ahoy te staan en deze talenten aan Nederland te presenteren. Ik heb er heel veel zin in!”

Kijk je mee op 24 september?