STEM OP NEDERLAND!

Stem nu op Matheu in de finale van het Junior Eurovisie Songfestival! Lees hier hoe! 

Ga nu naar https://vote.junioreurovision.tv en breng je stem uit!  Wil jij dat Matheu net als Duncan Laurence de winnaar van het Songfestival wordt? Stem dan nu! 

De online stemmen tellen voor 50% mee. Het publiek bepaalt dus voor 50% wie het Junior Eurovisie Songfestival wint. De andere helft wordt bepaald door de vakjury's van alle deelenmende landen. Het stemmen kan online en is helemaal gratis. 

Hoe kan ik stemmen? 

Ga naar de site, bekijk de video en stel jouw top 3, 4 of 5 samen. Je mag stemmen op je eigen land, dus stem op Nederland! Vergeet niet je stem te bevestigen. Slechts één stem per toestel telt mee, dus gebruik je telefoon, je tablet, de computer, met de telefoon van je ouders etc. en roep iedereen op om ook te stemmen! Alvast heel erg bedankt!

Wanneer kan ik stemmen? 

De eerste stemronde is nu open op de officiële website: junioreurovision.tv. Deze sluit op zondag 24 november om 16.00 uur, als het Junior Eurovisie Songfestival begint. De tweede stemronde opent op zondag 24 november als alle live-optredens zijn geweest. Deze stemronde duurt maar 15 minuten, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Duimen dat het lukt!