Matheu

Matheu treedt als solo-act op in de finale van het Junior Songfestival met zijn nummer Dans Met Jou! Matheu is een echt podiumbeest en heeft al helemaal geen cameravrees. Hij speelde in de films 'Onze Jongens', 'De Familie Slim' en 'Uilenbal'. Ook trad hij op tijdens het 'Kerst Muziekgala' met Matt Simons voor onze koningin Máxima en speelde hij de hoofdrol in de musical 'Ciske de Rat'. Wil je meer te weten komen over deze muzikale jongen? Lees snel verder!

De dertienjarige Matheu woont samen met zijn ouders, zus en zusje in Weert. Hij is regelmatig op de kermis te vinden, omdat zijn ouders met een achtbaan door het hele land reizen. Hij begon met zingen toen hij nog klein was en trad toen nog op in de huiskamer voor zijn moeder. Zijn eerste officiële optreden voor een groot publiek was samen met André Hazes jr. voor het goede doel.

Als je denkt dat Matheu alleen kan zingen, heb je het dus mis. Als acteur heeft hij al in diverse films gespeeld en kruipt hij in de huid van zijn personages.

Grote kans dat als je Matheu tegenkomt, hij zijn joekelille bij zich heeft. Deze kleine gitaar neemt hij overal mee naar toe. Zodra Matheu ’s ochtends opstaat, begint hij zijn dag met een kopje koffie. Deze koffieliefhebber drinkt dit warme drankje het liefste de hele dag door. Naast koffie is hij ook gek op Italiaanse pasta met een goede salade erbij en voor sushi kun je Matheu ook altijd wakker maken.