Mannes

Mannes treedt als solo-act op in de finale van het Junior Songfestival met zijn nummer Let Me Sing! En wist je dat hij ook heel goed cupcakes kan maken? En dat deze keukenprins begon met zingen toen hij pas drie jaar oud was? Lees hieronder snel alles over deze dertienjarige zanger uit Zutphen.

Mannes woont samen met zijn ouders, twee grote zussen en niet te vergeten zijn hond Obelix. Als je samen met Mannes muziek gaat luisteren, word je mee terug de tijd ingenomen. Hij is dol op liedjes van vroeger, zoals muziek van Stevie Wonder, Billy Joel en Queen. Het geluk kon hem dan ook niet op, toen hij samen met zijn vader Queen live heeft horen spelen in Amsterdam. Mannes speelt graag piano en hij kan zelfs in het Frans voor je zingen. Begin dit jaar deed hij mee met Holland's Got Talent, daar zong hij voor het eerst live op televisie. Hij schopte het tot de halve finale waar hij iedereen ontroerde met zijn pianospel.

Valt er iets te vieren? Dan staat Mannes in de keuken! Hij bakt de lekkerste cupcakes, taarten en koekjes, terwijl hij natuurlijk staat te zingen. Mannes' lievelingsgerecht is pizza uit zijn favoriete vakantieland Italië.

Voor Sinterklaas heeft Mannes een glazenbol gekregen. Als hij in deze glazenbol naar zijn toekomst zou kijken, dan ziet hij zichzelf als een grote artiest op het podium staan. Maar als een zangcarrière er niet in zit, hoopt hij ergens anders in de muziekwereld terecht te komen, misschien wel als producer, geluidsman of cameraman.