Stem GRATIS op Max & Anne!

Op zondag staan Max & Anne in de finale van het Junior Eurovisie Songfestival! Vanaf vrijdag 23 maart kun jij al op ze stemmen! Lees hier alles over het stemmen.

Waarom zal ik stemmen? 

De online stemmen tellen voor 50% mee! Het publiek bepaalt dus voor 50% wie het Junior Eurovisie Songfestival wint. De andere helft wordt bepaald door de vakjury's. Het stemmen kan online en is helemaal gratis. 

Wanneer kan ik stemmen? 

Op vrijdag 23 november om 20.00 uur opent de eerste stemronde op junioreurovision.tv. Deze sluit op zondag 25 november om 16.00 uur, als het Junior Eurovisie Songfestival begint. De tweede stemronde opent op zondag 25 november als alle live-optredens zijn geweest. Deze stemronde duurt maar 15 minuten, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Hoe kan ik stemmen? 

Ga naar de site en stel jouw top 3, 4 of 5 samen. Je mag stemmen op je eigen land, dus stem op Nederland! Bevestig je stem. Slechts één stem per toestel telt mee, dus stem op je telefoon, je tablet, de computer, met de telefoon van je ouders etc. en roep iedereen op om ook te stemmen! Alvast heel erg bedankt voor jouw stem! 

Reacties

Jouw reactie

Wanneer je een reactie instuurt krijgt jouw ouder/verzorger een e-mail. Hierin vragen we goedkeuring om de reactie op de website te plaatsen. Ook moet je ouder/verzorger akkoord gaan met de privacyregels van NPO Zapp.