Maan, Buddy & Tommie Christiaan in de vakjury!

Op zaterdagavond 29 september is de live finale van het Junior Songfestival 2018! In de vakjury zitten dit jaar: Maan, Buddy Vedder en Tommie Christiaan. Ook jij kunt thuis je stem uitbrengen en online punten geven aan de finalisten. Hoe dat precies werkt wordt later bekend gemaakt, dus hou onze website en Instagram acocunt goed in de gaten!

Naast de vakjury en de kijkers thuis worden de vier acts ook beoordeeld door de kinderjury, die dit jaar bestaat uit FOURCE! Tijdens de live finale zullen zij ook nog optreden met een medley van hun meest populaire nummers.

REMIX, Max & Anne, Kiya en Anna zijn al druk bezig met de repeptities voor de grote finale. Welke act zal Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de grote finale in Minsk, Wit-Rusland? Dat kun je live op tv zien op zaterdag 29 september om 19:25 uur op NPO Zapp! De finale wordt gepresenteerd door Romy Monteiro.

De voorbereidingen van de finalisten voor de finale zijn te volgen op het YouTube-kanaal van het Junior Songfestival en via deze website.