ALLES OVER FOURCE

De populaire boyband FOURCE bestaat uit: Max (15), Jannes (15), Ian (14) en Niels (13). De vier deden individueel auditie voor het Junior Songfestival en werden uiteindelijk uitgekozen om samen een boyband te vormen. De fans bepaalden via social media de naam FOURCE, dat staat voor hun 4-manschap, vriendschap en kracht. 

Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017, mochten zij Nederland vertegenwoordigen tijdens de in internationale finale in Georgië. Met hun aanstekelijke hit ‘LOVE ME’ behaalde FOURCE de achtste plek bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

De boyband is erg populair bij zowel meisjes als jongens in Nederland. In februari won FOURCE de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en daarnaast maakt het viertal ook kans op een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’.

De video’s die ze maken voor het YouTube kanaal van het Junior Songfestival worden veelvoudig bekeken. De videoclip van ‘LOVE ME’ is inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken op YouTube! En ook op Instagram volgen ruim 84.000 fans wekelijks de belevenissen van de vier vrienden.

In maart 2018 brengt FOURCE hun nieuwe single en videoclip uit, getiteld ‘Ik Heb de Wereld’. Het is de eerste single van de jongens na hun overwinning bij het Junior Songfestival. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe live-action animatiefilm ‘Pieter Konijn’, die vanaf 28 maart in de bioscoop te zien is.

In april 2018 brengen de jongens hun nieuwste single uit: 'Voorbij'. In de tussentijd blijven de jongens actief op social media en met optredens door het hele land.