Schelpengebakjes met Défano

Défano en ik maken schelpengebakjes. Wat heb je nodig: -5 plakjes bladerdeeg -Slagroom -Roze suiker -Suikerparels -Sprinkle sterren -Roze voedingskleurstof -Spuitzak en kartelspuitmondje -Glanspoeder Stappen: Stap 1: Ontdooi het bladerdeeg en verwarm de oven voor op 200 graden. Stap 2: Stapel het bladerdeeg op elkaar en rol uit tot een rechthoek van circa 25 bij 40 centimeter. Stap 3: Snijd banen van circa 1 ½ centimeter breed. Neem de langste kant. Stap 4: Maak het bladerdeeg een beetje vochtig. Stap 5: Rol een hoorntje van bakpapier. Stap 6: Bestrijk de banen met een beetje water en rol rond het hoorntje van bakpapier. Rol telkens net iets over de vorige laag. Stap 7: Bak ze in circa 20 minuten af. Stap 8: Klop de slagroom op en doe er roze kleurstof bij. Stap 9: Vul een spuitzak met spuitmondje met de slagroom. Stap 10: Vul de schelpjes met slagroom als ze zijn afgekoeld. Stap 11: Versier met suikerparels en sprinkle sterretjes. Stap 12: Spuit er een beetje glanspoeder op, zo krijg je het parelmoereffect net als op een schelp.
Meer Jill