IJsbombe - Recept | Jill

Deze mini ijsbombes lijken wel uit de film Frozen te komen! Wat heb je nodig: - 100 gr Aardbeien jam - 250 gr Griekse yoghurt - Cake - Vorm voor mini ronde cake, halve bollen Voor de chocolade ijskristallen: - Chocolade melts in verschillende kleuren Stap 1 Meng de aardbeienjam en Griekse yoghurt. Stap 2 Vul hiermee de mini cake vormpjes, laat een randje over Stap 3 Bedek de onderkant met een plakje cake dat je uitsnijd in in rondje. Stap 4 Doe minimaal 6 uur in de vriezer. Stap 5 Maak de chocolade-ijskristallen door de chocolade melts te smelten. Doe dit in een spuitzak of boterhammenzakje en spuit de ijskristallen na op het bakpapier. Stap 7 Doe even in de vriezer. Stap 8 Haal de ijsbombes uit de vriezer en versier met de ijskristallen. Let op: haal ze ongeveer 45 minuten voor het serveren uit de vriezer, dan zijn ze het lekkerst.
Meer Jill