Sterrenflap en glitter bruisdrank

Look no further, want in deze video zie je de ultieme nieuwjaarssnacks om bruisend het nieuwe jaar in te gaan met je familie en vrienden. Baksel: Sterrenflap Wat heb je nodig voor 6 flapjes: - 6x Bladerdeeg - 4 eetlepels Monchou - Eetlepel suiker - Frambozen - 1 losgeklopt ei (optioneel) Stappen: Stap 1: Verwarm de oven voor op 210 graden. Bekleed je bakplaat met een stuk bakpapier en ontdooi ondertussen je bladerdeeg. Stap 2: Vermeng de Monchou met de suiker. Stap 3: Snijd in alle punten van het bladerdeeg een hoekje. Stap 4: Schep een beetje Monchou in het midden van het bladerdeeg. Stap 5: Leg richting de punt in alle vier de hoeken een framboos. Stap 6: Vouw de hoekjes van het bladerdeeg naar binnen, zodat er een framboos tevoorschijn komt. Stap 7: Besmeer de ster eventueel met losgeklopt ei. Stap 8: Bak af in de oven in circa 20 minuten. Stap 9: Versier met suikerparels. Glitter bruisdrank Wat heb je nodig: - Gekleurde suiker - Bruiswater - Limonade - Citroen /sinaasappel - Glitterpoeder - Citroen dunschiller Stappen: Stap 1: Doop de bovenkant van het glas in een bakje water en daarna in de gekleurde suiker. Laat dit even drogen. Zo krijg je een feestelijk suikerrandje op het glas. Stap 2: Schenk een beetje limonade in de glazen. Stap 3: Giet er bruiswater bij. Stap 4: Doe er nu een klein beetje glitter poeder bij en even roeren. Stap 5: Was de citroen en de sinaasappel. Stap 6: Maak met de citroen dunschiller krullen van de schil. Stap 7: Drapeer deze op het glas en je hebt een prachtig drankje om te serveren. Nog even roeren voordat je het gaat serveren en de glitters komen nog meer tevoorschijn.
Meer Jill