Ontwerper Shivra van Baast

Shivra straalt elke keer weer als één van onze ontwerpers. Ze maakt de mooiste creaties voor BFF’s op de catwalk! Hier stellen we haar aan je voor.

Shivra is 25 jaar oud en woont in Tilburg, ze is pas net afgestudeerd aan de Kunstacademie in Utrecht. Eigenlijk wilde ze eerst naar de toneelacademie maar tijdens de open dag van de school ging Shivra’s hart sneller kloppen van de modeopleiding!

Voor Shivra is mode een manier om zichzelf te uiten op verschillende manieren. Voor Hip voor Nop wil ze dan ook iets maken dat buiten de comfort zone ligt van de BFF’s maar wat natuurlijk wel bij ze past! Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat de meiden zich er lekker in voelen. 

Shivra’s stijl kun je omschrijven als oooover-sized: “Ik draag vaak te grote en stoere kleding. Zo draag ik vaak mannen shirts in combinatie met wijde broeken. Je zal mij nooit zien in een denim jeans of in girly korte rokjes!”

 Naast het ontwerpen en maken van kleding is Shivra gek op tekenen, koken en planten. “Mijn huis is een jungle en ik wil dan ook echt ALLES van planten weten.”

 

Wil je nog meer weten van Shivra, check de video! Of volg haar op instagram: shivravb