Eyeliner

Wil jij weten wat voor manieren er zijn om eyeliner op te doen? En welke het makkelijkst is voor jou? Lees dan deze handige tip!

Er zijn twee redenen om eyeliner op te doen: voor vollere wimpers óf een betere contour om je ogen (de vorm van je ogen valt dan meer op). Afhankelijk van de reden kies je de manier waarop je de liner aanbrengt.

Manier 1: Met zwarte oogschaduw en een penceeltje. Door het penceeltje een klein beetje nat te maken en dan door de oogschaduw te halen kan je het heel makkelijk als liner op doen. Deze manier is handig wanneer je vollere wimpers wilt. Het is namelijk vloeibaar en gaat dus een beetje tussen je wimpers zitten. De liner wordt op deze manier ook mooi mat.

Dit is ook de manier die bij Sira is gebruikt.

Manier 2: Een koolpotlood kan je ook gebruiken als eyeliner. Deze manier is alleen niet handig als je kleine ogen hebt. Het kan namelijk in de boog van je oog komen te zitten omdat het erg vettig is. Als je dit wilt voorkomen smeer je er wat oogschaduw op. Of smeer het een beetje uit met een wattenstaafje. 

Manier 3: Je kan ook vloeibare eyeliner gebruiken. Dit glanst vaak erg dus past niet bij elke look. Deze manier gebruik je om je ogen echt te doen opvallen. 

Hier lees je hoe eyeliner je ogen groter kan maken!