Maak je kerstoutfit hip voor nop!

Het is bijna Kerst! Heb jij er ook al weeeekenlang naar uitgezien, maar weet je nog niet zo goed wat je aan moet doen? Wij geven een paar tips om je outfit én jouzelf te pimpen! Dus ga lekker aan de slag, zodat je er helemaal Hip voor Nop uitziet tijdens de feestdagen! Ook leuk om met je BFF samen te doen!

Pimp je kleding!

Maak je saaie shirtje, jurkje of jasje weer helemaal hip door er mouwen van een glitterpanty of pailletten aan te naaien!

Je kan er ook voor kiezen om een mooie ketting op je shirtje of jurkje vast te maken. Lees hier hoe je dat doet.

Originele sieraden

Heb je niet zoveel mooie kettingen meer in je kast liggen? Maak een oude weer mooi. Of doe eens gek en maak sieraden van Barbiespullen!

Ook van loomnaalden kan je een hele hippe ketting maken. Bekijk ook eens dit filmpje om een statement met een ketting en ring te maken!

Van veren maak je chique oorbellen! Kijk ook hoe je een toffe ring van glitter maakt.

Tasje

Ook een tas kan je makkelijk zelf maken. Van bijvoorbeeld… een lelijke oude muts! Bekijk hier het filmpje waarin Anne-Mar het uitlegt.

Shiny shoes

Vind je dat je maar saaie schoenen hebt? Je kan ze makkelijk pimpen met een armbandje of met glittersteentjes! Je kan er ook voor kiezen je pumps in een mooie kleur te spuiten.

Make-up

Wil je eens echt opvallen met Kerst? Laat je ogen groter lijken en doe oogschaduw op die je ogen laten knallen. Bekijk hier hoe je eyeliner goed aanbrengt.

Wil je rouge opdoen en ook je lippen laten opvallen? Lees dan snel onze tips daarvoor!

Engelenhaar

En dan nog bijna het moeilijkste van allemaal: je haar! Weet jij het al? Je zou bijvoorbeeld zo'n mooie gevlochten knot kunnen proberen.

Ook superchique: parels in je haar! Of maak een haarbandje van glitters.

Wil je het helemaal in de kerstsfeer houden, check dan deze tip! Een kerstbal in je haar, hoe superleuk!?

Ben je van plan je haar te krullen? Bekijk hier hoe je ervoor kan zorgen dat ze niet binnen een minuut al zijn uitgezakt.

Veel plezier en succes! En natuurlijk... Fijne feestdagen!